Om ’t noord

De bungalows van Om ’t Noord liggen midden op het eiland. Aangrenzend aan duin-, heide- en bosgebied en op fiets- en loopafstand van zowel het Noordzeestrand als het dorp Midsland met al haar gezellige winkeltjes en uitgaansgelegenheden.

Het ambitiemanifest om de Wadden in 2020 energieneutraal te maken staat centraal tijdens de ontwikkeling van het park (zie www.waddenzee.nl). De bungalows zullen zonder aardgas functioneren en zijn daardoor minder milieubelastend.

Doordat de bungalows op ‘eigen grond’ staan zonder restricties van erfpacht, is het een buitengewoon project  voor de Waddeneilanden. Het verblijf is ontworpen in harmonie met de natuurlijke elementen, frisse kleuren en een strakke eigentijdse uitvoering.

De percelen van ongeveer 240 m2 zijn ruim opgezet, groen en speels. Het ontworpen groenplan, waarbij gebruik is gemaakt van inheemse plant- en heestersoorten, biedt veel privacy. Elke bungalow heeft een eigen parkeerplaats op het centrale parkeerterrein. Dit parkeerterrein wordt afgeschermd door middel van een unieke ‘groenwal’.

De kavelverdeling

.

Het hele gebied wordt omringd door een bebosde wal

De prive-parkeerplaatsen worden door begroening uit het zicht gehouden

Omgeving van Om ’t Noord

Rondom Om ’t Noord

Slootbegrenzing Om ’t Noord

Uitzicht vanuit Om ’t Noord

.